Betingelser

For at bruge vores server skal man overholde og opfylde en række betingelser, som er fastsat af vores team.

Regler

BluECraft er udstyret med et regelsæt som under alle omstændigheder skal overholdes. Se venligst regelsættet her (Link). Brud på disse regler kan dette medføre udelukkelse fra BluECraft.

Databeskyttelse

BluECraft indsamler og anvender informationer om brugernes adfærd på hjemmesiden til statistiske og marketingsrelaterede formpl. Du har ret til at modsætte dig anvendelsen af dine data til marketingrelaterede forhold og har ret til uden beregning af få adgang til personlige data og til at rette sådanne data. For yderligere information omkring de data, som BluECraft indsamler, og de forholdregler, BluECraft tager for at beskytte brugerdata, henviese til "Beskyttelse af persondata"

Køb/Buycraft

1. Alle pakker håndteres som donationer.

2. Når du donere, acceptere du følgende: Er du under 18, skal du have accept fra dine forældre før du donere. BluECraft kan ikke stilles til ansvar for misbrug at dette.

3. Ved donation, fralægger du dig enhver form for returret.

4. Har du problemer med din donation, skal du kontakte os via Kontakt siden.

5. Unban betyder ikke, at du aldrig kan bannes igen. Overtrædes vores regelsæt, betyder dette stadigvæk ban.

6. Du acceptere at alle indtastede oplysninger er korrekt (brugernavn, adresse osv)

Ansvar

Brugen af BluECraft's servere (være det sig minecraft serveren eller hjemmeside/forum) foregår på eget ansvar. BluECraft garantere ikke, at den software, der er brugt på denne hjemmeside, og informationerne, online applikationerne eller nogen anden service ydet ved hjælp af denne side er fejlfrie, eller at brugen af dem vil være uden afbrydelser.

Beskyttelse af persondata

BluECraft respektere og beskytter dine personlie oplysninger. Hvis du udlevere personlige oplysninger til BluECraft, vil vi behandle disse i henhold til denne politik. Vi opfordrer dig til at læse denne politik omkring beskyttelse af dine persondata.
  • Samtykke til og ajourføring af politikken

Ved at benytte BluECrafts hjemmeside/forum/server giver du dit samtykke til, at vi må indsamle og bruge dine informationer som anført i nedenstående politik. BluECraft forebeholder sig ensidigt retten til at opdatere, omforme og ændre sin politik om beskyttelse af persondata. Alle sådanne opdateringer, omformninger og ændringer er bindende for alle brugere af BluECrafts ydede services, og de vil blive bekendtgjort her.

  • Typer og brug af personlige oplysninger

BluECraft indsamler og registrerer kun personlige indentificerbare oplysninger, herunder navn, brugernavn, email adresse osv, såfremt du oplyser dette til os. Vi kræver ikke disse oplysninger for at give dig adgang til dele af hjemmesiden eller serveren, der er alment tilgængelig for offentligheden.

  • Tredjemand

En bemyndiget tredjemand kan have behov for at få adgang til nogle af dine personlige oplysninger - f.eks. ip adresse, operativ system o.lign. BluECraft begrænder tredjemands adgang til og brug af dine personlige oplysninger. BluECraft deler ikke på anden måde dine personlige oplysninger med tredjemand, med mindre du giver os lov.

Top