Accepteret Ansøgning om Helper

Mini_Ralle

Mini
Sidefrivillig
Helper
Navn: Rasmus
Brugernavn: Mini_Ralle
Alder: 21
Beskriv dig selv: Hjælpsom og imødekommende er nok det der beskriver bedst. Nok os åben og sjov.
Hvor længe har du spillet på serveren: Uha, har 20 dages aktivitet pt. på serveren. Men har dog flere års spilletid herinde fra 2013 af.
Hvilke plugins/funktioner har du kenskab til: Har styr på alle de basis commands som bruges af members. Hvad angår plugins har jeg styr på chestshop, essentials, worldEdit ( tør jeg dog ikke kaste mig ud i før noget øvelse ), buycraft, factions og højst sandsynligt også en del flere. Dog er nogle af de overnævnte ikke noget en helper særlig beskæftiger sig med.
Har du været helper eller lignende på andre server: Jeg har haft erfaring som hhv. helper, helper*, helper**, mod og admin.
Hvor mange timer har du til rådighed(ugentligt): Det varierer meget da man har en skole at passe også. Men i hvert fald nogle timer dagligt, med nok nogle dage med undtagelser. Så på en ugentlig basis nok en 25 timer +-
Forklar os hvad en helper er i dine øjne: En helper står til at hjælpe folk på serveren med hvad end de lige har problemer med, hvis det ikke kan løses af vedkommende skal man være ansvarlig for at få det videre sagt til en højere staff.
Fortæl os hvad du forventer at kunne som Helper: En helper kan kun vejlede og hjælpe andre, man får ikke adgang til nogle commands(dog adgang til at warn folk som ikke opfører sig ordenligt! Puha!). Så jeg forventer det man skal som helper, nemlig at hjælpe ander.
Har du Skype/Discord: Jeg har begge, men benytter mig primært af serverens discord.
 
Senest redigeret:

Alexander

Administrator
Sidefrivillig
Admin
Hey Ralle,

Fin ansøgning!
Du har styr på dit shit og du hjælper i forvejen i serverens chat, hvilket er super fedt at se. Du er rimelig aktiv, hvilket der selvfølgelig er et kæmpe plus :)
Du har erfaring med at være staff, og så endda på Blue så du kender lidt til det selvom det er ved at være nogle år siden :)

Vi må lige se hvad mester Def siger, men ihvertfald positiv fra min side af :)
 

Defterdar

Owner
Sidefrivillig
Admin
Accepteret herfra

Velkommen tilbage :)
 
Top