Afvist permaban

mikkel8888

New Member
Member
31 March 2018
9
0
1
#1
  • Ingame spillernavn: Mikkel8888
  • Hvem bannede dig: Defterdar
  • Hvornår blev du bannet: Ca en time siden.
  • Grundlag for ban: Flyhack
  • Hvorfor mener du at vi skal unbanne dig: Fordi jeg lover aldrig at bruge hack på serveren igen, har også nogle venner der spiller derinde så vil ikke være banned... vil gerne spille med dem på serveren.
 

Rasmus

Helper
Member
11 September 2014
108
33
28
17
Hørsholm
open.spotify.com
#5
Jeg fik i går aftes tilsendt en video af dig, hvor man tydeligt kunne se, at du bl.a. fløj rundt samt løb med en spændt bue (hackede).

Da hacks ikke er tilladt på serveren og giver dig en fordel overfor andre spillere, er det derfor en unaturlig fremgangsmåde. Jeg beklager, at mit ban ikke var til at forstå og jeg håber det giver bedre mening nu.

Du er banned for: Brug af hacks.
-Rasmus
 
Synes godt om: mikkel8888

mikkel8888

New Member
Member
31 March 2018
9
0
1
#6
tja, det giver ihvertfald mening nu. Kan man på nogen måde købe unban eller noget i den stil? de andre, altså dem som jagtede mig, shit talkede mega meget, kaldte mig forskellige ting, grimme ting. er det er nok til at blive banned? Verable Abuse?
 

Defterdar

Owner
Staff
Admin
11 March 2012
1.116
185
63
31
Silkeborg, Danmark
#9
Du skriver at grunden til at du snød, var fordi at du blev "jagtet" og at se snakkede grimt til dig. Det er det jeg mener er en tåbelig løsning på et problem.

Hvis du ville have gjort noget ved problemet, så skulle du have taget fat i staff.

Vi benytter ikke betalings unban længere.
 
6 December 2015
41
5
8
21
#11
DISCLAIMER: Jeg er ikke staff på BluECraft

Så vidt jeg forstår efter at have læst tråden så lyder det til at du ikke kan få unban på nogen måde, grundet at Ramui og Defterdar mener at du har brudt serverens regler igen, efter at du fik unban.
 

Rasmus

Helper
Member
11 September 2014
108
33
28
17
Hørsholm
open.spotify.com
#13
Vi er glade for at BluECraft har givet dig lyst til at spille samt at det er dit første valg når det kommer til Minecraft serveres.

Der kan på nuværende tidspunkt i mine øjne ikke blive åbnet op for endnu et unban, da det ikke engang er 1 måned siden, at du fik dit sidste ban. Jeg håber at du kommer til at lære af dine fejl, samt at du måske vil prøve at søge om et unban om noget tid igen, tror ikke du skal regne med at komme tilbage lige foreløbigt.


de andre, altså dem som jagtede mig, shit talkede mega meget, kaldte mig forskellige ting, grimme ting.
Selvom det ikke ændre noget må du meget gerne nævne navnene på de spillere samt beviser på det er sket.

-Rasmus
 

mikkel8888

New Member
Member
31 March 2018
9
0
1
#14
den ene var ThatGuyEmil og en der hedder Snulle og en der hedder et eller andet med SIlas og den sidste ka jeg ik huske navnet på... og tak... men kommer nok ik til at spille lgie forløbig så... elskede at spille og bygge på mc, vil ik benægte at jeg har brugt hack, men brugte det kun til at bygge, (fly hack) ikke andet. jo self brugte jeg killaura da de kom 4v1... men ellers ik.
 
Senest redigeret: