Sletning af map (SMPPVP)

Defterdar

Owner
Sidefrivillig
Admin
Eftersom at nuværende SMPPVP map blot er en 1.6.4 version, så er der ikke mulighed for at nye de nye biomes som 1.7.2 byder på. Grunden til dette er, at vi tidligere blot har kørt et server build der reelt bare var 1.6.4, med et protocol hack der tillod 1.7.2 at tilslutte serveren.

Da der nu endelig er kommet et reelt 1.7.2 build på gaden, så er serveren selvfølgelig også blevet opdateret med dette.
Så der er derfor ligeledes oprettet en ny SMPPVP verden, sideløbende med nuværende. Dette giver jer muligheden for at få flyttet jeres ting, manuelt, til det nye map. Det kan være lidt af et æselarbejde for mange, da der er et par stykker der har opbygget pænt store faction områder. Skulle det være alt for overskueligt, så tag evt. en snak med en Mod eller Admin online - Det er muligt at de vil hjælpe med flytningen af visse ting :)

Der er endnu ikke nogen deadline for hvornår nuværende map slettet. Det betyder dog på ingen måde, at man blot kan sætte sig ned og kigge på. For mappet VIL blive slettet og der vil IKKE blive erstattet tabte ting eller udstyr.

Portalen til SMPPVP er som den altid har været, den store i Survival området. Der er oprettet en midlertidig portal til det nye map - den er ikke til at overse ;)
 
Top