Ranks

ranks

Member

Member er en standard rang til alle nye spillere. Som Member har du adgang til næsten alt på serveren. Members har som udgangspunkt 1 home (/home) og adgang til de mest essentielle kommandoen (/home, /tpa, /spawn osv.). Du bliver automatisk opgraderet til Member+ efter 5 dages online aktivitet på serveren (se /times).

 

Member+

Som Member+ har du aller rettigheder fra Member, dog med det ekstra finesse, at du har 3x homes (/home)

 

Premium

Premium er den første i serien af ranks som man kan donere sig til. Denne rang giver dig adgang til 5x homes (/home). Ligeledes er det muligt at benytte flere kommandoen (/kit food, /bal <navn på anen spiller>) samt Chestshop og farver på skilte.

 

Premium+

Premium+ er til dem som ønsker at have adgang til alle kits på serveren (Kits: Food, Tools, Armor og Weapons). Ligeledes får man muligheden for at skrive med farver i chatten. Denne rang har 7x homes.

 

Ultra-Premium

Ultra-premium er til dig der vil have det meste ud af serveren. Denne rang giver dig unlimited homes, adgang til alle kits og beholde XP hvis man dør. Som en ekstra bonus, så får alle Ultra-premium spillere en faction powerboost på 30 power.

Helper

Alle servere har brug for hjælpere. Dette er spillere som kender serveren ud og ind og som ønsker at hjælpe andre spillere (nye eller gamle), med kommandoer og generel hjælp til. hvordan man kommer godt igang på serveren. Vores Helper rang er delt op i 2 enheder
  • Alm Helper: Rådgivning og hjælp til serverens spillere.
  • Helper af 1. grad: Mute og kick af spillere der skaber problemer (arver rettigheder fra alm. Helper)
Helpers anses ikke for at være Mods eller Admins, men som deres titel beskriver ganske fint - Hjælpere. Denne rang kan ansøges på vores forum. Læs mere omkring dette her

Det er ikke muligt at ansøge om Moderator eller Admin på BluECraft.

Top