Afsluttet Byggekonkurrence Juli - Aug 2016

Status
Not open for further replies.

bjorn17

Member
Member
Hej alle brugere på BluECraft!

Introduktion:
Nu er det igen tid til en byggekonkurrence her på BluECraft. Denne gang er temaet kendte bygninger (F.eks. Det skæve tårn i Piza, Eiffeltårnet, Operaen i Sydney ect.) Husk derfor at være opmærksomme på at inkludere din kreation i din deltagelse så vi ved hvad vi bedømmer.

Præmier på højkant:
1. Plads:
1x Ultra-Premium i 1 måned.
2. Plads: 1x Premium i 1 måned.
3. Plads: 5x enchanted apples samt 15.000$ (In-game cash)

Samlet præmiesum: 80,- DKK

Bemærk venligst at der kan blive tilføjet flere præmier senere hen.

Varighed på konkurrence:

Søndag d. 17. Juli - onsdag d. 17. Aug

Sådan deltager du:

1. Ingame skal du skrive /event, for at komme til vores event-verden.
2. Begynd at bygge. Har du brug for hjælp til plotMe? Se under Hjælp.
3. Når byggeriet er færdigt skrives der /plotme done ingame, for at indikere at du/i er færdige.
4. Til slut skal du skrive dit brugernavn(og brugernavnene i din gruppe hvis i er flere) i en kommentar under dette opslag, samt et billede af jeres kreation. Hvis jeres plot ligger langt fra spawn-området bedes i også at notere plot-koordinaterne i samme kommentar.
UpoM6Aq.jpg

5. Vent på dommernes bedømmelse.

Eksempel på besvarelse hvis du er én person:
Navn: matt03534
Min kreation:
Koordinater:
1;0

Eksempel på besvarelse hvis du er i en gruppe:
Navn: matt03534
Gruppe: DemStaff
Gruppemedlemmer: Defterdar og matt03534
Min kreation:
Koordinater:
1;0
Bemærk venligst, at gruppen kun kan deltage én gang uanset antal. Det vil sige at kun én fra gruppen poster deltagelsen som oven for.

Dommerpanelet:

1. Defterdar
2. Mujaffa75
3. bjorn17

Vinderne:


1)
2)
3)Deltagere:
Ingen
Diskvalificerede deltagere:
Ingen

Betingelser:
Når du deltager i konkurrencen accepterer du at BluECraft, dets admins og dets moderatorer til en hver tid kan ugyldiggøre din deltagelse samt diskvalificere dig, hvis de opfatter din deltagelse som useriøs, off-topic, indeholder krænkende og/eller diskreminerende materiale eller på anden måde opfattes som upassende. BluECraft tager sig ligeledes ret til at rydde plots som ikke opdfattes som en oprigtig deltagelse.
Du accepterer også at BluECraft, dets admin og dets moderatorer til en hver tid kan fratage din modtagende præmie, hvis du på serveren, såvel på forummet, opfører dig uforsvarligt, eller på anden måde tvinger BluECraft, dets admins eller dets moderatorer til at bruge magt.
Til sidst accepterer du at BluECraft, dets admins og dets moderatorer til en hver tid kan redigere, ændre eller helt afværge konkurrencen såvel betingelserne dertil, hvis de mener at konkurrencen har baggrund for at blive slettet såvel at der ikke er over 5 deltagere.
Hver spiller kan kun deltage 1 gang. Ligeledes kan medlemmer af en gruppe ikke deltage individuelt eller i andre grupper, når første gruppes svar ér indsendt. Desuden skal der kun sende ét svar fra hver gruppe.
Alle i den pågældende gruppe får en ensartet præmie. Det vil sige, at en gruppe på for eksempel 3 spillere får præmien 3 gange. En til hver deltager. Et medlem kan til en hver tid takke nej til præmien, men ikke overrække denne til en anden spiller. Gruppen må bestå af maksimum 3 spillere.

Hjælp til Plot-pluginnet:
Når du befinder dig i vores event-verden, kan du skrive /plot help. Dette bringer en hjælpemenu frem, som fortæller dig om de forskellige kommandoer. For hurtigt at komme igang på et plot, skriv /plot auto og du vil blive tildelt et plot med det samme.

Vi ønsker jer held og lykke
:)
 
Senest redigeret af en moderator:
Status
Not open for further replies.
Top