INFO 1.11 Opdatering

Defterdar

Owner
Sidefrivillig
Admin
Hej Folkens

En lille opsummering af hvad der sker/kommer til at ske på serveren.

Plugins:
Som mange nok har bemærket, så er visse dele af serveren blevet opdateret til version 1.11
I den process skete der et par fejl i form af mistede items og problemer med shoppen. (længere forklaring kan gives, men det korte af det lange var at der kortvarigt blev rullet tilbage til 1.10.2, hvilket forårsagede disse problemer - minor issues)

Vi har stadigvæk et par plugins/features som ikke virker. Forventer dog snarest at disse vil være funktionelle igen. Det er mest premium ranks som er ramt af dette. Nedenfor ses en oversigt over ramte features:
  • /premium - info omkring rank udløb
  • combatlog - visse dele af denne funktion virker ikke, derfor er denne deaktiveret
  • mining af spawners - visse dele af denne feature virker ikke, derfor er denne deaktiveret
  • /prefix - visse dele af denne feature virker ikke, derfor er denne deaktiveret

Map wipe:
Selvom minecraft 1.11 ikke byder på synderligt mange nye features, så er der alligevel lavet rigtig meget om i denne version. En feature som mange sikkert ønsker at udforske, er de nye woodland mansions. Der er dog et problem med dette - vores map :/
Nuværende Factions map har en del år på bagen. Sidst vi foretog et map wipe, var fra 1.6/1.7 -> 1.8. Der er mildest talt kommet mange nye funktioner, features, biome ændringer osv siden. Disse kommer dog ikke til deres ret, da mappet allerede er genereret. Vi tænker derfor, at det er ved at være på tide med endnu et wipe.
I stil med sidste wipe, så får spillerne lov til at flytte deres ting over på det nye map. Dette foregår på den måde, at mappet oprettes sideløbende med nuværende og så kan spillerene manuelt flytte deres ting (kister, etc etc) over. Denne mulighed vil være tilgængelig i en periode (endnu ikke fastlagt, ligeledes er wipe endnu ikke fastlagt!)
Ligeledes er visse dele af mappet ramt af chunk errors. Ingen spillere er berørt af dette, men kunne være rart at få rettet i samme omgang :)
OBS! Map wipe berører ikke mcMMO, money eller factions - KUN selve mappet.

Shoppen (ingame):
Shoppen har være en stor succes på serveren. Da vi indførte taxes for factions, var shoppen "livsnødvendig" for at kunne opretholde en faction. Men da shoppen pt ikke er funktionel, så er taxes derfor deaktiveret. Jeg arbejder på at få shoppen på benene igen, men grundet serverens ingame økonomi, så vil der ske en del ændringer.
  • Fremadrettet vil det ikke længere være muligt at købe/sælge crops (Sugarcanes etc)
  • Priserne ændres, således at de passer til serverens generelle økonomi (red, visse item falder i værdi, andre stiger)
Genindføring:
Jeg vil i den kommende tid genindføre et par funktioner, som serveren tidligere har haft.
En af disse vil være Jobs - muligheden for at tjene penge ved at udføre forskellige handlinger på serveren (woodcutter, miner etc etc). Jeg har valgt at tage dette op igen, da mange lader til at have problemer med at opretholde en stabil økonomi, ved kun af have shoppen som mulighed for at omsætte item til penge.
Der er endnu ingen dato for hvornår dette vil træde i kraft
Ligeledes vil server votes blive en mulighed igen, således at man kan blive belønnet for at stemme på serveren.

Julen:
"Traditionen" tro, så vil julemåneden byde på event og features. Af features kan nævnes, at julekalenderen er tilbage og den er pakket med masser af lækre gevinster. Den tager vi selvfølgelig hul på d. 1. December!
Vi vil henover julen også afholde endnu en byggekonkurrence, selvfølgelig med temaet jul - det kommer der mere info om senere.
 
Senest redigeret:
Top