Afvist ansøgning til bygger/hjælper

Status
Not open for further replies.

Marco_Bedstefar

New Member
Member
Navn: Marco Zacharias Skoudal Andersen
Brugernavn: Marco_Bedstefar
Alder: 18år (fylder 19 25/03-2022)
Beskriv dig selv: Jeg er en mand som er under uddannelse (EUX). Jeg elsker at spille spil sammen med venner og mennesker jeg ikke kender så længe at jeg skaber sjov for begge parter. jeg er en munder og humorristisk person som kun ønsker at skabe glæde i folk.
Hvor længe har du spillet på serveren: Jeg har brugt ca. 4 dage og nogle timer inde på serveren og er rimlig aktiv inde på serveren.
Hvilke plugins/funktioner har du kenskab til: Jeg kender ikke særlig meget til de forskellige plugins/funktioner... men vil meget gerne lære af de bedste.
Har du været helper eller lignende på andre server: Jeg har været decigner/ide-skaber inde på to forskellige serverer for 2-3 år siden. begge er lukket ned.
Hvor mange timer har du til rådighed(ugentligt): mandag-fredag 9 timer pr. dag og weekend imellem 4-16 timer pr. dag (53 timer fast +24 timer løst).
Forklar os hvad en helper er i dine øjne: En hjælper skal skabe en positiv vibe uanset hvilken sitiuation man bliver sat i. Man skal også hjælpe staff hvis de mangler hænder til små/store procjekter.
Fortæl os hvad du forventer at kunne som Helper: jeg forventer at hjælpe med at: skabe en god posivitet inde på serveren, lave fine omårder som folk vil blive glade for.
Har du Skype/Discord: Jeg har begge men bruge kun discord. min discord er bedstefar#5187

glæder mig til at samarbejde med jer alle sammen :)

(undskylder hvis jeg ikke er helt grammatisk korrekt... er en lille smule ordblind)
 
Status
Not open for further replies.
Top