Afvist Ansøgning

OlivoliDK

New Member
Member
25 August 2019
1
0
1
#1
Ansøger om mod :)
Dit minecraft navn : Jeg går under navnet OlivoliDK
Din alder : Jeg er 15 år gammel (jeg bliver 16 den 30 Januar).
Kan du være online på Discord, og har du en mic? : Ja, jeg er næsten online hele tiden.
Du kan næsten altid få fat i mig.
Hvor mange timer om ugen spiller du?: Tja, det kommer skam an på hvor meget tid jeg har til det, men en ting er sikkert, jeg vil bruge alt den tid jeg har herinde. Men jeg kan ikke garantere hvor lang tid jeg kan være inde på serveren dagligt og vil jeg gøre mit absolut bedste for at være så aktiv som muligt.
Hvorfor skal vi vælge dig, fremfor alle andre? : Fordi jeg mener at jeg kan gøre en forskel og bringe flere ting, som f.eks ideer osv. til serveren. Fordi jeg vil gøre mit absolut bedste for ikke at misbruge min rank og at passe mit job som jeg skal. traf med. Jeg vil komme med ideer hvis i mangler dem. Jeg vil være i staff teamet fordi jeg mener jeg kan gøre en forskel på serveren og få styr på den del af serveren jeg nu kan når der ikke er styr på den, f.eks. Hvis en person spammer med caps eller reklamere osv. Jeg ville gerne have den store ære af denne position så at der er styr på tingene, for det er jo bedst.
Har du nogen erfaring som staff på andre servere? : Ja, et par stykker. Jeg har været i nogle forskellige positioner, så jeg har meget godt styr på tingene.
- Pm mig for at få af vide hvilke, da jeg ikke bryder mig om at reklamere for andre servere.
Hvad vil jeg gøre hvis nogen bryder reglementet? : Det kommer an på hvordan de bryder det...
F.eks:
- Hvis en person spammer giver jeg dem en advarsel først og hvis de bliver ved så forekommer det ofte at jeg skriver /mute (navn) (min i har på serveren)
- Hvis de hacker /ban. Eller /tempban
- Hvis de reklamere /mute eller /ban
- Hvis de bruger en for stor mængde af caps lock så får de også /mute (min i har på serveren)
Det er forskelligt men man må jo vurdere det i forhold til sitiuationen og mængden af regelbrud.
Hvad for en rank har jeg? : Jeg har ingen rank lige i øjeblikket...
Hvad vil jeg bruge min rank til hvis/når jeg får den? : Jeg vil få serveren så meget i orden som muligt, og gøre mit job som jeg er ansat for.
Hvis jeg bliver ansat, hvad gør jeg? : Jeg gør mit job og passer det. Uden at bryde reglerne gør jeg mit bedste for at 'rense' serveren for alt det hack, og spam btw for nogle år siden codede jeg selv hacked clients og solgte dem så trust jeg har rimelig meget forstand på hack (hacker ikke har aldrig gjort kun coded )
regelbrud osv.
Hvordan kan i stole på mig? : Tjo, det er jo et godt spørgsmål. Men mit svar er så simpelt at jeg vil sige at det kan i heller ikke. Men det bliver i jo nød til fordi at jeg sværger højt og helligt på at jeg ikke vil misbruge mine commands og overholde reglementet så alt er i skønneste orden.
Andet vi bør vide? : Jeg syntes i skal vide at jeg ser meget frem til at blive staff og samarbejde med teamet hvis det overhovedet bliver mig.
 

Rasmus

Moderator
Mod
11 September 2014
119
38
28
18
Hørsholm
open.spotify.com
#3
Som Defterdar også skrev..

Jeg gav op i at læse din "ansøgning" halvejs igennem.. Sørg for man nemt kan se forskel på Spørgsmål og svar og lav nogle linjer imellem spørgsmål så det ikke kommer til at ligne en dårlig skoleopgave :)

Eksempel på en fin opstilling:
https://bluecraft.dk/threads/helper-ansøgning-bjorn17.1440/